Bakin

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 400 grama.
Svi naši kupci koji vole ražene proizvode voljet će i ovaj kruh koji osim svog punog okusa ima i posebno ukusnu hrskavu koru prekrivenu sjemenkama lana, sezama, suncokreta i zobenih pahuljica kojih ima 15% na masu tijesta. Na taj smo način pojačali okus samog kruha, učinili ga zanimljivijim i zdravijim.

Svi naši kupci koji vole ražene proizvode voljet će i ovaj kruh koji osim svog punog okusa ima i posebno ukusnu hrskavu koru prekrivenu sjemenkama

Bučin

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 400 grama.
Kruh specifičnog okusa koji je rezultat spoja pšeničnog, raženog brašna i sjemenki, uz dodatak sjemena buče. Upravo te sjemenke daju zanimljiviji i bogatiji okus. To je kruh za sladokusce i gurmane koji znaju cijeniti kvalitetu i posebne, drugačije okuse.

Kruh specifičnog okusa koji je rezultat spoja pšeničnog, raženog brašna i sjemenki, uz dodatak sjemena buče

Francuski

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 400 grama.
Ovaj proizvod krasi specifičan izgled baguette kruha zbog tanke i duguljaste štruce rezane cijelom dužinom: . Veoma hrskave korice te lagane i mekane unutrašnjosti, preporučljiv je za hladni bife, idealan je za pravljenje kanapea, zalogajčića ili običnih sendviča, u bilo kojoj prigodi.

Veoma hrskave korice te lagane i mekane unutrašnjosti, preporučljiv je za hladni bife, idealan je za pravljenje kanapea, zalogajčića ili običnih sendviča, u bilo kojoj prigodi.

Kalup

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 600 grama.
Kalup je najprodavaniji dnevni proizvod Puležanke, a takav uspjeh zaslužuje zbog svoje kvalitete i specifične recepture koja se zasniva na starim običajima pravljenja kruha uz prilagodbu pekarske proizvodnje. Rezultat takvog načina pravljenja kruha je upravo u njegovoj svježini i mekoći, čak i nakon trećeg dana. Upravo zbog svoje kvalitete, omiljen je među kupcima i zato je postao "zaštitni znak" naše pekare.

Kalup je najprodavaniji dnevni proizvod Puležanke, a takav uspjeh zaslužuje zbog svoje kvalitete i specifične recepture koja se zasniva na starim običajima pravljenja kruha uz prilagodbu pekarske proizvodnje.

Tamni kalup

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 600 grama.
Ovaj proizvod je namijenjen onim kupcima koji žele zadržati sve prednosti bijelog Kalupa uz blagodati zdravijih sastojaka. Slijedeći isti način pripravljanja bijelog Kalupa, uz dodatak mješavine raženoga i pšeničnoga brašna, dobivamo poseban kruh koji održava svježinu duže vremena.

Ovaj proizvod je namijenjen onim kupcima koji žele zadržati sve prednosti bijelog Kalupa uz blagodati zdravijih sastojaka.

Kukuruzni

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 600 grama.
Kruh kojeg bi zatvorenih očiju prepoznali kao kukuruzni proizvod, prepoznatljive žutosmeđe boje i punog, specifično slatkastog okusa. Korica je izrazitije hrskava, a cijelokupni dojam je kukuruznog kruha pečenog ispod peke.

Korica je izrazitije hrskava, a cijelokupni dojam je kukuruznog kruha pečenog ispod peke

Polubijeli

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 500 grama.
Radi se o proizvodu namijenjen kupcima koji vole klasične kruhove od pšeničnog polubijelog brašna. Kruh je označen jednim uzdužnim blago ukošenim rezom, hrskave čvršće korice rumene boje duguljastog oblika. U tradiciji pekarstva ovaj je proizvod neizostavan.

Kruh je označen jednim uzdužnim blago ukošenim rezom, hrskave čvršće korice rumene boje duguljastog oblika.

Raženi sa suncokretom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 500 grama.
Veoma hranjiv kruh guste teksture s velikim postotkom sjemenki suncokreta i raženog brašna. Peče se u papirnatom kalupu valjkastog oblika. Kruh koji ne sadrži konzervans, a ako se pravilno čuva dugo zadržava svježinu. Savršeno se slaže sa slatkim i slanim, ali zbog punog i slatkastog okusa može se jesti i sam.

Savršeno se slaže sa slatkim i slanim, ali zbog punog i slatkastog okusa može se jesti i sam.

Raženi

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 1000 grama.
Kombinacijom pšeničnog i raženog brašna dobili smo proizvod punog ukusa s lagano hrskavom koricom, dok je sredina ujednačeno šupljikava i zagasito smeđe boje. To je proizvod za sve one kupce koje želi kruh sa zdravim i hranjivim tvarima svojstveno takvom proizvodu.

To je proizvod za sve one kupce koje želi kruh sa zdravim i hranjivim tvarima svojstveno takvom proizvodu.

Roščić

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 600 grama.
Ovaj proizvod krase sve karakteristike našeg Kalupa, osim izgleda. Priprema se tako da se spoji deset malih kuglica tijesta u dva jednaka reda, te se pritom stavlja u kalupe. Meke korice svjetlosmeđe boje te elastične ujednačeno šupljikave sredine. Idealan je za pravljenje malih sendviča na moru ili nekom izletu gdje nemate nož. Jedini njegov problem je prestati ga jesti!

Idealan za pravljenje malih sendviča na moru ili nekom izletu gdje Vam nemate nož, ili jednostavno za one kupce koji vole jesti kruh bez da ga režu.

Ugostiteljski

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 500 grama.
Radi se o proizvodu namijenjenom široj upotrebi. Odličan za ugostiteljske objekte kao i za svakodnevnu privatnu konzumaciju. Kruh je bez reza zagasito rumene boje, duguljastog oblika, elastične meke korice. Sredina je elastična, ujednačeno šupljikava, bez grudica brašna, soli ili drugih primjesa. Običan izgled i jeftina cijena nek Vas ne zavaravaju, jer smo i dalje zadržali odličan okus, punu kvalitetu proizvoda i produljenu svježinu!

Običan izgled i jeftina cijena nek Vas ne zavaravaju, jer smo i dalje zadržali odličan okus, punu kvalitetu proizvoda i produljenu svježinu!

Zobeni

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 300 grama.
Kruh koji se radi od pšeničnog i zobenog brašna te time dobiva zanimljivi i specifični okus koji će prevladavati u Vašim ustima. Namijenjen pogotovo onima koji su u potrazi za novim, drugačijim okusima, te za najzahtjevnija nepca.

Namijenjen pogotovo onima koji su u potrazi za novim, drugačijim okusima, te za najzahtjevnija nepca

Chia

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 500 grama.
Ovaj je proizvod namijenjen svima koji žele manje kaloričan i zdraviji kruh. Kruh hrskave korice punog okusa i prozračne ujednačeno šupljikave sredine smeđe boje. Mješavinom polubijelog brašna i smjesom raznih sjemenki (chia, suncokret, bučine i sjemenke lana) ovaj će Vas kruh oduševiti kombinacijom različitih okusa.

Mješavinom polubijelog brašna i smjesom raznih sjemenki (chia, suncokret, bučine i sjemenke lana) ovaj će Vas kruh oduševiti kombinacijom različitih okusa.

Heljdin

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 350 grama.
Heljdin kruh je za sve one kupce koji žele kvalitetan kruh specifičnog i punog okusa s iznimnom kvalitetnom i zdravom namirnicom kao što je heljda. Bogata je dijetalnim vlaknima, esencijalnih aminokiselina i mineralima kao što su fosfor, magnezij, željezo, cink i bakar te smanjuje razinu šećera u krvi, visoki tlak i kolesterol te održava zdravlje kardiovaskularnog sistema. Korica kruha je hrskava i punog okusa, a sredina pomalo vlažnog i spužvastog oblika i heljdinog specifičnog mirisa i okusa.

Heljdin kruh je za sve one kupce koji žele kvalitetan kruh specifičnog i punog okusa s iznimnom kvalitetnom i zdravom namirnicom kao što je heljda.

Domaći

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 600g.
Kao što samo ime govori ovaj kruh je namijenjen kupcima koji vole klasičan domaći bijeli kruh s minimalnim i osnovnim sastojcima. Kruh je svijetlo smeđe boje rustikalnog izgleda koji ima tvrdu hrskavu koricu izuzetnog mirisa i okusa koje daje kiselo tijesto. Unutrašnjost je bijele boje, spužvasta, meka i rupičasta.
Može se i pakirati.

Kao što samo ime govori ovaj kruh je namijenjen kupcima koji vole klasičan domaći bijeli kruh s minimalnim i osnovnim sastojcima.

Rezani

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 500 grama.
Bijeli kruh, bez konzervansa za sve one kupce koje žele klasičan proizvod u zdravijoj varijanti. Kruh je duguljastog oblika označen uzdužnim blago ukošenim crtama, rupičasto prozračne sredine i hrskave čvršće korice rumene boje.

Bijeli kruh, bez konzervansa za sve one kupce koje žele klasičan proizvod u zdravijoj varijanti.

Pakirani

O proizvodu

Naš kruh sada nudimo i u pakiranom ili pakiranom i rezanom obliku da bi svježina kruha duže trajala. U našim trgovinama u ponudi su najprodavaniji kruhovi Puležanke, ali moguće je uz dogovor i pravovremenu narudžbu pakirati onaj kruh koji je prilagođen željama i potrebama kupca.

Naš kruh sada nudimo i u pakiranom ili pakiranom i rezanom obliku da bi svježina kruha duže trajala.