Krofne

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 90 grama.
Napravljene posebnom procedurom zbog koje se rano stvara korica koja ne dopušta upijanje ulja prilikom pečenja. Krofne su ravnomjerno smeđe boje sa karakterističnim žućkastim prstenom u sredini. Unutra je spužvasta, ujednačeno rupičasta, elastična, žute boje. Krofne su bogate kremastim ili voćnim nadjevom od čokolade, vanilije i marmelade. Nadjev od čokolade s lješnjakom daje našoj krafni posebno bogat okus. Nadjev od vanilije je gusta krema punog okusa. Nadjev od marmelade je za naše kupce koji vole tradicionalne okuse.

Krofne su bogate kremastim ili voćnim nadjevom od čokolade, vanilije i marmelade.

Potkove

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Ukusno slatko lisnato tijesto u obliku potkove, punjeno laganom marmeladom i orahom. Ako ste ljubitelj pravog svježeg lisnatog tijesta obožavat će te našu potkovu!

Ukusno slatko lisnato tijesto u obliku potkove, punjeno laganom marmeladom i orahom

Trokut

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Slani kolač od lisnatog tijesta u obliku trokuta bogato punjen kremastim svježim sirom. Posebnu hrskavost mu daje kora posuta sjemenkama sezama koje su bogate nezasićenim masnim kiselinama. Naš slani trokut pravi je izbor za Vas kada želite brzi obrok koji je lagan i zdrav.

Naš slani trokut pravi je izbor za Vas kada želite brzi obrok koji je lagan i zdrav

Pinca

O proizvodu

Proizvod težine 500 grama.
Tradicionalni kolač za Uskrs koji se zbog zanimljivog okusa počeo proizvoditi i prodavati sve češće. Deklarirana kao slatki kruh pinca je mekane, čvrste i slatke korice prekrivene grožđicama. Unutrašnjost je žute boje, spužvasta, ujednačeno rupičasta i bogata grožđicama koje su učinile je zanimljivijom i zdravijom.
Pinca se pakira u prozirnoj dekorativnoj foliji te je idealna kao poklon koji objedinjuje tradiciju i kvalitetu za vrijeme blagdana ili običnih posjeta.

Slatki kruh mekane, čvrste i slatke korice prekrivene grožđicama

Croissant s čokoladom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 100 grama.
Za obilan doručak ili marendu tu su za Vas naši najveći croissanti u Istri! Poznati pekarski proizvod, slojevite i hrskave teksture te mekog i kremastog punjenja s čokoladom daje posebno bogat okus.

Poznati pekarski proizvod, slojevite i hrskave teksture te mekog i kremastog punjenja s čokoladom daje posebno bogat okus.

Croissant s marmeladom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 100 grama.
Za obilan doručak ili marendu tu su za Vas naši najveći croissanti u Istri! Poznati pekarski proizvod, slojevite i hrskave teksture te mekog i kremastog punjenja s marmeladom za naše kupce koji vole tradicionalne okuse.

Poznati pekarski proizvod, slojevite i hrskave teksture te mekog i kremastog punjenja s marmeladom za naše kupce koji vole tradicionalne okuse.

Štrudla sa sirom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Naše štrudle okusom i mirisom asociraju na djetinjstvo i na toplinu domaće bakine kuhinje. To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat kremast nadjev od sira na kojemu nimalo ne štedimo!

To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat kremast nadjev sira na kojemu nimalo ne štedimo!

Štrudla s makom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Naše štrudle okusom i mirisom asociraju na djetinjstvo i na toplinu domaće bakine kuhinje. To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat kremast nadjev od maka na kojemu nimalo ne štedimo!

To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat kremast nadjev maka na kojemu nimalo ne štedimo!

Štrudla s višnjom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Naše štrudle okusom i mirisom asociraju na djetinjstvo i na toplinu domaće bakine kuhinje. To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogati voćni nadjev od višnje na kojemu nimalo ne štedimo!

To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogati voćni nadjev višnje na kojemu nimalo ne štedimo!

Štrudla s jabukom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Naše štrudle okusom i mirisom asociraju na djetinjstvo i na toplinu domaće bakine kuhinje. To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat voćni nadjev od jabuke na kojemu nimalo ne štedimo!

To je slastica od hrskavog tijesta, a njezinu sočnost daje bogat voćni nadjev jabuke na kojemu nimalo ne štedimo!

Makovnjača

O proizvodu

Proizvod težine 500 grama.
Kolač poznate recepture koja je prilagođena pekarskoj proizvodnji. To je proizvod mekane i sočne teksture te punog i specifičnog okusa koji će ljubitelje maka oboriti s nogu. To je kolač za sladokusce i gurmane koji znaju cijeniti kvalitetu i posebne, drugačije okuse. Dolazi u pakiranom izdanju pa ako se pravilno čuva dugo zadržava svježinu.

Kolač za sladokusce i gurmane koji znaju cijeniti kvalitetu i posebne, drugačije okuse.

Orahnjača

O proizvodu

Proizvod težine 500 grama.
Kolač naših baka, poznate recepture koja je prilagođena pekarskoj proizvodnji. To je proizvod mekane i sočne teksture te punog orašastog okusa koje nas vraća u djetinjstvo. Naša Orahnjača zasigurno će odgovarati i najzahtjevnijim nepcima. Dolazi u pakiranom izdanju pa ako se pravilno čuva dugo zadržava svježinu.

To je proizvod mekane i sočne teksture te punog orašastog okusa koje nas vraća u djetinjstvo.

Kolač od mrkve

O proizvodu

Proizvod težine 120g
Slastica kvadratnog oblika, zlatne boje, sočnog slatkog biskvita s komadićima svježe naribane mrve. Taj zdravi kolač slatkog okusa i meke teksture pruža slatki i ugodan osjećaj nepcima i daje hranjive vrijednosti Vašem tijelu. Mrkva koja je bogata beta karotenom, vitaminima B, C, E i K, te folnom kiselinom dati će energiju i vitamine Vašem tijelu kroz cijeli dan.

Taj zdravi kolač slatkog okusa i meke teksture pruža slatki i ugodan osjećaj nepcima i daje hranjive vrijednosti Vašem tijelu.

Pita jabuka - orah

O proizvodu

Proizvod težine 120g
Slastica kvadratnog oblika zlatno – smeđe boje s mekim prhkim tijestom. Pita je bogato punjena slatko - kiselim nadjevom orašastog okusa s cimetom. Mirisom i okusom podsjeća na bakinu pitu s modernim štihom orašastog okusa.

Mirisom i okusom podsjeća na bakinu pitu s modernim štihom orašastog okusa.

Savitak čokolada

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 90 grama.
Proizvod koji je poslastica za sve one koji vole kombinaciju lisnatog tijesta i čokolade. Slastica svježeg hrskavog lisnatog tijesta i kremastog nadjeva idealna je kao marenda u kojoj se ispunjavaju sve čokoladne želje.

Slastica svježeg hrskavog tijesta i kremastog nadjeva idealna je kao marenda u kojoj se ispunjavaju sve čokoladne želje.

Savitak pizza

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 90 grama.
Slastica specifičnog okusa za one kupce koje vole okus pizze i svježeg lisnatog tijesta. Svježe lisnato tijesto je hrskave teksture obložen sočnim i okusom bogatim nadjevom umaka od rajčice s komadićima sira, šunke i origana.

Slastica specifičnog okusa za one kupce koje vole okus pizze i svježeg lisnatog tijesta.

Lisnato - hrenovka

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 100 grama.
Pekarski proizvod kojeg vole najmlađi i oni malo stariji, savršen je izbor za hranjivi obrok. Proizvod od lisnatog tijesta duguljastog oblika, s tankom, hrskavom i zlatnom koricom koja okružuje hrenovku i time dobiva mesnatu i mekanu unutrašnjost.

Proizvod od lisnatog tijesta duguljastog oblika, s tankom, hrskavom i zlatnom koricom koja okružuje hrenovku i time dobiva mesnatu i mekanu unutrašnjost.

Savitak sir

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 90 grama.
Slastica punog okusa u kombinaciji lisnatog tijesta i svježeg sira. Svježe lisnato tijesto daje hrskavost, a za njezinu sočnost zaslužan je svježi sir koji se topi u ustima. Proizvod za sve one kupce koji vole klasičan okus slane slastice.

Svježe lisnato tijesto daje hrskavost, a za njezinu sočnost zaslužan je svježi sir koji se topi u ustima.

Savitak sir

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150g.
Pekarski proizvod od lisnatog tijesta kvadratnog oblika i hrskave korice žuto- smeđe boje s mekanim i sočnim punjenjem od šunke i topljivog sira. Proizvod koji podsjeća na pizzu, ali u hrskavoj varijanti.

Proizvod koji podsjeća na pizzu, ali u hrskavoj varijanti.